• Портал VOBU
  • Нормативні документи
  • ІПК ДПСУ
  • Онлайн-практикуми
  • Передплата газети
  • Новини футболу

TOMBAR

AgroVOBU
30 років з вами і для вас
На захисті України
Успіх для ВАС!
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи
No Result
View All Result
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи
No Result
View All Result
AgroVOBU
No Result
View All Result
Home Довідники

Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні

25.08.2020
у Довідники, Норми природного убутку
0
Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні
0
SHARES
74
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(Додатки до Інструкції про порядок і умови поставки, закладення, зберігання і відпуску замороженого м’яса та списання природних утрат його ваги, що утворилися при зберіганні та перевезенні, затвердженої наказом Державного комітету України з державного матеріального резерву від 07.04.2008 р. № 119)

Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні в камерах з льодяними екранами в одноповерхових холодильниках, перших і верхніх поверхах багатоповерхових холодильників з температурою повітря мінус 25° C і відносною вологістю повітря не нижче 97 %

(у % за один місяць зберігання)

Вид і категорія угодованості м’яса Кліматична зона України 
I кв. II кв. III кв. IV кв. 
Яловичина I категорії 0,033 0,095 0,135 0,066 
Яловичина II категорії 0,050 0,146 0,201 0,105 
Баранина I категорії 0,054 0,150 0,215 0,118 
Баранина II категорії 0,070 0,174 0,258 0,142 
Свинина I, II категорій (м’ясна, беконна, обрізна) 0,042 0,107 0,150 0,084 
Свинина III категорії (жирна) 0,027 0,089 0,123 0,059 

Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні в камерах з льодяними екранами, розташованих на середніх поверхах багатоповерхових холодильників при температурі повітря мінус 25° C і відносною вологістю повітря не нижче 97 %

(у % за один місяць зберігання)

Вид і категорія угодованості м’яса Кліматична зона України 
I кв. II кв. III кв. IV кв. 
Яловичина I категорії 0,017 0,048 0,066 0,032 
Яловичина II категорії 0,029 0,085 0,118 0,062 
Баранина I категорії 0,029 0,081 0,116 0,064 
Баранина II категорії 0,051 0,124 0,184 0,101 
Свинина I, II категорій (м’ясна, беконна, обрізна) 0,034 0,087 0,121 0,068 
Свинина III категорії (жирна) 0,022 0,072 0,098 0,48 

Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні в камерах з льодяними екранами, розташованих на середніх поверхах багатоповерхових холодильників з температурою мінус 18° C і відносною вологістю не нижче 97 %

(у % за один місяць зберігання)

Вид і категорія угодованості м’яса Кліматична зона України 
I кв. II кв. II кв. IV кв. 
Яловичина I категорії 0,022 0,063 0,088 0,043 
Яловичина II категорії 0,037 0,107 0,148 0,078 
Баранина I категорії 0,039 0,108 0,155 0,085 
Баранина II категорії 0,051 0,124 0,184 0,101 
Свинина I, II категорій (м’ясна, беконна, обрізна) 0,034 0,087 0,121 0,068 
Свинина III категорії (жирна) 0,022 0,072 0,098 0,048 

Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні в камерах із льодяними екранами одноповерхових, перших та верхніх поверхах багатоповерхових холодильників з температурою мінус 18° C і відносною вологістю не нижче 97 %

(у % за один місяць зберігання)

Вид і категорія угодованості м’яса Кліматична зона України 
I кв. II кв. III кв. IV кв. 
Яловичина I категорії 0,056 0,038 0,110 0,155 
Яловичина II категорії 0,106 0,072 0,209 0,288 
Баранина I категорії 0,107 0,077 0,214 0,306 
Баранина II категорії 0,144 0,101 0,248 0,368 
Свинина I, II категорій (м’ясна, беконна, обрізна) 0,101 0,065 0,165 0,230 
Свинина III категорії (жирна) 0,065 0,041 0,138 0,189 

Теги: природній убуток
Попередня публікація

30 вересня – 3 жовтня — «AGROEXPO-2020″

Наступна публікація

Норми природних утрат при заморожуванні охолодженого м’яса до мінус 8°C у товщині м’язів у камерах холодильників

Наступна публікація
Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні

Норми природних утрат при заморожуванні охолодженого м'яса до мінус 8°C у товщині м'язів у камерах холодильників

No Result
View All Result

Недавні записи

  • Починається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів
  • Українським аграріям нададуть насіння кукурудзи на весняну посівну
  • Перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів
  • 20 агропідприємств отримають фінансування для розвитку експорту
  • Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

Останні коментарі

  • ПН на постачання сільгосппродукції – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України “Про державну підтримку сільського господарства України”
  • Пальне у сільгоспвиробника: акциз, ліцензія, приймання – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Методичні рекомендації щодо застосування спеціалізованих форм первинних документів з обліку виробничих запасів в сільськогосподарських підприємствах
  • Діяльність фермерів стимулюватимуть допомогою з бюджету – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України “Про фермерське господарство”
  • Діяльність фермерів стимулюватимуть допомогою з бюджету – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України від 24.09.2021 р. № 1788-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання діяльності фермерських господарств”
  • Оксана до Нацбанк затвердив нормативну базу для запуску системи агрострахування з державною підтримкою

Browse by Category

  • Аграрні новини та події
  • Без рубрики
  • Безкоштовні консультації
  • Бухоблік
  • Виноробство
  • Довідники
  • Договори
  • Експортерам
  • Земля
  • Зерно
  • Інші форми
  • Консультації
  • Консультації для передплатників
  • Консультації експортерам
  • Корми
  • Нормативні документи
  • Нормативні документи
  • Норми природного убутку
  • Органічне виробництво
  • Первинні документи
  • Працівники
  • Рибне господарство
  • Рослинництво
  • Рослинництво
  • Рослинництво
  • Тваринництво
  • Тваринництво
  • Техніка
  • Фермери
  • Ціни
  • Сайт газети
  • Передплатити газету
  • Карта сайту

Copyright © газета "Все про бухгалтерський облік", 2020-2024   тел: (044) 365-02-82, (067) 325-60-58            

No Result
View All Result
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи

Copyright © газета "Все про бухгалтерський облік", 2020-2024   тел: (044) 365-02-82, (067) 325-60-58