• Портал VOBU
  • Нормативні документи
  • ІПК ДПСУ
  • Онлайн-практикуми
  • Передплата газети
  • Новини футболу

TOMBAR

AgroVOBU
30 років з вами і для вас
На захисті України
Успіх для ВАС!
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи
No Result
View All Result
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи
No Result
View All Result
AgroVOBU
No Result
View All Result
Home Довідники

Норми природних утрат м’яса замороженого при міжміських перевезеннях в авторефрижераторах

25.08.2020
у Довідники, Норми природного убутку
0
Норми природних утрат невпакованого замороженого м’яса при зберіганні
0
SHARES
98
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Додаток 8
до Інструкції про порядок і умови поставки,
закладення, зберігання і відпуску замороженого м’яса
та списання природних утрат його ваги,
що утворилися при зберіганні та перевезенні

Назва Відстань перевезень, км Норми природних утрат у % до маси нетто товару 
М’ясо заморожене (у тушах, півтушах, четвертинах та торгових відрубах) від 51 до 100
вище 100 
0,04
Норма збільшується за кожні наступні 100 км на 0,01 % (у період з 1 листопада до 31 вересня) 
М’ясо заморожене в блоках:   
запаковане в короби і ящики з гофрованого картону та полімерну плівку до 400
вище 400 
Норма не застосовується
Норма застосовується в розмірі 0,01 % за кожні наступні 100 км (у період з 1 листопада до 31 березня) 
запаковане в інші види упаковки до 200
вище 200 
Норма не застосовується
Норма застосовується в розмірі 0,01 % за кожні наступні 100 км (у період з 1 листопада до 31 березня) 

Примітка. У період з 1 квітня до 31 жовтня щодо замороженого м’яса в тушах, півтушах, четвертинах, торгових обрубах норма природних утрат під час перевезення на відстань до 500 км не застосовується; понад 500 км – норма застосовується в розмірі 0,01 відсотка за кожні наступні 100 км; щодо м’яса в блоках замороженого, упакованого в полімерні плівки, а також у ящики та короби з гофрованого картону, норми природних утрат установлюється в розмірі 50 відсотків, а для інших видів упакування – у розмірі 70 відсотків від норм, передбачених для м’яса, замороженого в тушах, півтушах, четвертинах і торгових відрубах.

Норми природних утрат за наступні неповні 100 км нараховуються в такому порядку: за відстань до 50 км норма не нараховується; за відстань від 51 до 100 км норма нараховується, як за 100 км.

Норми є граничними та використовуються у разі, якщо при прийманні вантажу, що перевозиться в авторефрижераторах, виявлена фактична нестача товару, яка визначається шляхом порівняння маси товару, зазначеної відправником (виробником) у супровідному документі, з фактично прийнятою масою товару, зарахованою у приймальному акті (одержувачем).

Установлені норми природних утрат на м’ясо заморожене розповсюджуються на яловичину, баранину, свинину та ін.

Теги: природній убуток
Попередня публікація

Норми природних утрат незапакованих та запакованих заморожених блоків з м’яса при зберіганні в камерах з льодовими екранами на одноповерхових та багатоповерхових холодильниках з температурою повітря мінус 18° C та нижче і відносною вологістю повітря не нижче 97 %

Наступна публікація

28 — 30 жовтня — Kharkiv Prom Days

Наступна публікація
28 — 30 жовтня — Kharkiv Prom Days

28 — 30 жовтня — Kharkiv Prom Days

No Result
View All Result

Недавні записи

  • Починається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів
  • Українським аграріям нададуть насіння кукурудзи на весняну посівну
  • Перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів
  • 20 агропідприємств отримають фінансування для розвитку експорту
  • Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

Останні коментарі

  • ПН на постачання сільгосппродукції – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України “Про державну підтримку сільського господарства України”
  • Пальне у сільгоспвиробника: акциз, ліцензія, приймання – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Методичні рекомендації щодо застосування спеціалізованих форм первинних документів з обліку виробничих запасів в сільськогосподарських підприємствах
  • Діяльність фермерів стимулюватимуть допомогою з бюджету – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України “Про фермерське господарство”
  • Діяльність фермерів стимулюватимуть допомогою з бюджету – Газета "Все про бухгалтерський облік" до Закон України від 24.09.2021 р. № 1788-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання діяльності фермерських господарств”
  • Оксана до Нацбанк затвердив нормативну базу для запуску системи агрострахування з державною підтримкою

Browse by Category

  • Аграрні новини та події
  • Без рубрики
  • Безкоштовні консультації
  • Бухоблік
  • Виноробство
  • Довідники
  • Договори
  • Експортерам
  • Земля
  • Зерно
  • Інші форми
  • Консультації
  • Консультації для передплатників
  • Консультації експортерам
  • Корми
  • Нормативні документи
  • Нормативні документи
  • Норми природного убутку
  • Органічне виробництво
  • Первинні документи
  • Працівники
  • Рибне господарство
  • Рослинництво
  • Рослинництво
  • Рослинництво
  • Тваринництво
  • Тваринництво
  • Техніка
  • Фермери
  • Ціни
  • Сайт газети
  • Передплатити газету
  • Карта сайту

Copyright © газета "Все про бухгалтерський облік", 2020-2024   тел: (044) 365-02-82, (067) 325-60-58            

No Result
View All Result
  • Консультації
    • Безкоштовні консультації
    • Консультації для передплатників
  • Аграрні новини та події
  • Нормативні документи
    • Бухоблік
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Рибне господарство
    • Органічне виробництво
    • Виноробство
    • Фермери
    • Земля
    • ІПК ДПСУ
  • Довідники
    • Бланки
      • Договори
      • Первинні документи
      • Інші форми
    • Рослинництво
    • Тваринництво
      • Корми
    • Норми природного убутку
    • Техніка
    • Працівники
    • Ціни на основні види сільгосппродукції
  • Експортерам
    • Консультації експортерам
    • Нормативні документи

Copyright © газета "Все про бухгалтерський облік", 2020-2024   тел: (044) 365-02-82, (067) 325-60-58